Gyermekfelügyelet

Az első hét év során a gyermek testi –érzelmi – lelki fejlődése a legfontosabb, ezért lényeges az intellektuális tudást az életkori sajátosságokhoz igazodva magas színvonalon átadni, és szeretetteljes személyiségfejlesztésen keresztül megalapozni.
A magán bölcsőde, óvoda és kiegészítő művészeti iskola speciálisan egymásra épülő és követő módszertani egyedi elképzeléssel, érzelmi gazdagságban nevelt gyermekek képességeit, tehetségük kibontakozását képes valóra váltani. Több lehetőség van egyéni foglalkozásra és tehetséggondozásra a mozgáskultúra és művészetek
szabadsága által.
Egy biztonságos, egészségtudatos helyen, ahol a gyermekek felszabadultan és biztonságban fejlődve, megtapasztalhatják, megtanulhatják a pedagógusok és szakemberek értő segítségével, képességük, tehetségük erősítésével a kultúrát továbbvinni, hagyományt őrizni a nyelv, tánc, zene, festészet, sportok és különböző alkotó tevékenységeken keresztül. A gyermekek megismerik önvalójukat és felnőttként könnyen képessé vállnak saját életfeladatukat felismerésére és követésére .
A kiegyensúlyozott, tudatos gyermek sikereiben átéli a boldogságát és a világhoz való viszonya is harmonikus és életteli.

 

Emellett a szülők iskolája segíteni kívánja a gyermek –szülők – pedagógus hatékony, egymást segítő harmonikus együtt működését és kapcsolatát, ezzel kiemelni a gyermekek értékeit, érdekeit.
Minden gyermek megérdemli, hogy tehetségük napvilágra kerüljön!

Kérem kérjen információt a gyermekfelügyelettel, gyermek hotellel kapcsolatban.

Makkos Ildikó

Elérhetőség: 0670 5509226

Pedagógiai, családvédelmi és családi napközi vezető
Gyermekpszichológiai asszisztens, Kineziológus