Nőiességért

Istennő megteremtése önvalónkban

A világ teremtése, a világi teremtés az Istennő táncával indul. És minden nő őrzője ennek a táncnak.

A szépség és a nőiesség megítélője nem a tükör, hanem a szeretetteljes, csodálatukat, tiszteletüket kifejező szemek. Elsőként saját nőiességünk megélése ,majd a Női eszenciák szeretetteljes kiárasztása a  lelkünkön keresztűl lehetséges. Szívből,érzésekkel fűszerezve élni, szívbe vezetni a férfit.

Többféle transzperszonális,mélymeditációs ülésen vehetsz részt,melyek segítségével önmagadból sugározhatod ki azokat a női minőségeket, energiákat, melyek megélését a mindennapjaidban kamatoztathatod a pároddal és környezeteddel szemben.

Azokat a Nőket várom, akik szeretnének megpihenni és nyílni az akaráson túli, gyengéd átalakulást hozó női energiában. Akik gyógyítanák a szívük sebzettségét azért, hogy ki tudják tárni a szívüket teljesen. Akik szeretnél élni a szépségét, amit Nőként magukban hordoznak, és akik szeretnének azzal szépséget teremteni.

Ha belelépnél Istennői minőségedbe, női teremtő táncodba, akkor ajánlom figyelmedbe az egyéni üléseket vagy workshopokat.

Arany Nap Életmód Központ

Makkos Ildikó Arta

Tel.:, +36/-70-550 9226

E-mail:aranykorelet@gmail.com

Női Eszenciánk Kiáradó, Új Világot Teremtő Teljességébe

Várunk szeretettel!

Ez az üzenet érkezett Ízisztől:

“ITT AZ IDŐ, HOGY TÉNYLEG BÍZZ! ENGEDD EL A VÉDEKEZÉST, MELY MEGNYIVÁNUL AZ AKARÁSBAN, DŐLJ A SZÁRNYAIM KÖZÉ ÉS ENGEDD, HOGY MEGTARTSALAK. MEGGYÓGYÍTOM A MÚLTAT, HOGY BÍZHASS A FIZIKAIBAN. BÍZZ, MERT CSAK  ÍGY TUDOD LELKED ARANY FÉNYÉT ÉLNI. BÍZZ, HOGY VÉGRE TÉNYLEG RAGYOGHASS!”  (Veres Kriszta)

Mitől lesz egy Nő ellenállhatatln? Attól, hogy a Lelkét éli és a Szíve útján lépked.

Kleopátra és Magdaléna. Két nő, akik kiléptek a Tér-Idő kereteiből és halhatatlanná váltak.

Kleopátra köztudottan nem volt kiemelkedően szép nő, de a kisugárzása ellenállhatatlanná tette. A Lelkéből élt, és minden félelem, bizonytalanság ellenére arra ment, amerre a szíve hívta.

Magdaléna a kereszténység legtöbbet ábrázolt női alakja. Pont, ahogyan Jézus megmondta, amikor a tanítványok nehezményezték a drága olajat, amivel Magdaléna a lábát és fejét megkente. Mindig emlékezni fognak rá, Magdalénára, amikor Jézusra. Így is lett.

„A szépsége megragadja a figyelmed, viszont a személyisége magával ragadja a szívedet.” – ismeretlen

Egy nő szépsége nem a ruhákban, amiket hord, nem az alakjában vagy a frizurájában rejlik. A nő szépségét a szemében találod, mert a szem bejárat a szívhez, ahol a szeretet lakozik.

Audrey Hepburn

 

A Női lélek…

A női lélek
érzékeny,
sebezhetően
törékeny,
örök vágya
a szeretet,
mely értékes
kincsed lehet.
Csodálatra
méltó ékszer,
halk dallamot
játszó hangszer,
érintésre
életre kel,
érzékien
szenvedéllyel,
önzetlen mód
szerelemmel,
csak hozzád,
Neked énekel.

 /Ismeretlen/

A nőnek olyan szeretetre van szüksége, amely nem mulandó. A nő – még a legérzékibb nő is – a lelkével szeret igazán, s nincs olyan párkapcsolati tanács és szexuális trükk, amely boldoggá tudna tenni egy olyan nőt, akit lelkileg nem szeretnek. Akármilyen érzéki bravúr, vagy megrendítő testi gyönyör – egy nőnek ez nem elég, mert az igazi gyönyörpontja nem bonctani helyen rejlik, nem is, ahogy mondani szokás, az „egész testében”, hanem az egész lelkében. Minden olyan ölelés, mely csakis az „erogén zónák” ingerlésén alapul, kevés neki. Egy nő „erogén zónája”: a lelke.

Müller Péter