Magamról

Makkos Ildikó Arta vagyok.

Gyermekként sokszor gondolkodtam, álmodoztam kint a természetben és láttam minden milyen
tökéletesen szép. Éreztem a Nap éltető erejét, az Ég hatalmasságát, a Föld biztonságát, a vibráló, szikrázó levegő tiszta áramlását és a forrásból folyó csillogó, kristálytiszta vizet, aminek még mindig érzem erejét a számban. Láttam a levegő ezüstösen szikrázó atomjait és ahogy belenyúltam a térbe, éreztem és megfogtam a megfoghatatlant. Nagyon élveztem ezt az energia játékot. Pillangók megbabonázták csodás könnyed táncukkal a sok színű virágmezőt és engemet is magukkal ragadtak és repítettek a magasba, a végtelenbe.

De meddig visznek és hol a vége?

Úgy tűnt nincsenek határok. Itt voltam én, itt voltam minden, összefolytam és egy voltam a Mindenséggel az Univerzummal. Igen, ez számomra a tökéletes boldogság élmény. Akkor már tudtam a Föld a paradicsom és az Élet a csodák- csodája sok lehetősséggel, annak ellenére, hogy kaptam bőven a fájdalmasabb megtapasztalásból is. Előttem volt és van a gyönyörű kép az életről, ahol minden Ember tudja, hol a helye, miben kiemelkedő a tehetsége, és mivel tudja a másikat kiegészíteni, tisztelni és szeretni, csak úgy érdek nélkül. Hiszen EGGYEK vagyunk.

Mindannyiunkban ott van a lélek csomagunk, amit kibonthatunk, és felhasználhatjuk magunkkal hozott eszenciánkat bármikor. Ez a mi gazdagságunk! Nyitott és pozitív hozzá állásom, tanulmányaim, kudarcaim segítettek az életemet magasabb szintre emelni. Kineziológia volt az első lépcsőfok, ahol megtanultam, hogy van választásom. Utána nem volt kérdéses, hogy folyamatosan képezzem magam az alternatív gyógyászat különböző ágazataiban – biorezonancia, energiagyógyászat, transzperszonális pszichológia, Atlantiszi fény-energiákkal kezelés, hipnózis, radiesztéta, agykontroll, masszőz. Pedagógiai, családvédelmi és családi napközi vezető, Gyermekpszichológiai asszisztens. A segítő szándék és az élet jobbá tétele, a boldogság átadása a saját fényemmel. Ez a célom, ami a tietek is. Leginkább a gyermekek boldog élményének megtartását, aki nem kaphatja meg, annak megmutatni a hozzá vezető utat, az élet tanításán keresztül, ezt érzem igazi feladatomnak.

Hiszem, hogy a tevékenyen résztvevők és összhangban lévők egy közös cél elérése érdekében, sok csodára képesek. Ezért örültem, amikor találkoztam a Lélekpillangó hasonló törekvéseivel és így csatlakoztam az egyre növekvő csoporthoz és a meséhez..

Kívánom, hogy mindenki találja meg a helyét az Egység körében.

Arany Nap Életmód Központ

Makkos Ildikó Arta
Cím: 1149 Budapest, Róna köz.15
Tel.: +36/-70-550 9226
E-mail: aranykorelet@gmail.com